De 8 beste opslagcontainers voor kleding

Of je nu voor een seizoen of voor het leven georganiseerd wordt, de beste opbergdozen voor kleding zullen je garderobe systematiseren op een manier die het gemakkelijk maakt om het hele jaar door te vinden en toegang te krijgen tot wat je nodig hebt.

Voor opslag op korte termijn en dagelijks gebruik, houdt kleinere opslag de benodigdheden georganiseerd en maakt het gemakkelijker om items per categorie te scheiden. Open containers hebben de voorkeur als je er de hele tijd in komt, omdat deksels meer problemen kunnen opleveren dan ze waard zijn. Of dat een brede canvas bak of een kleinere opbergkubus is, hangt af van de items en de hoogte van je plank, dus houd meetlint bij de hand als je winkelt.

Om kleding buiten het seizoen op te bergen, beschermt een deksel tegen onvermijdelijk stof en stelt u in staat om te stapelen. Plastic bakken zijn altijd handig om bij de hand te hebben en ze zijn vooral geschikt voor het opbergen van winterkleding, omdat ze effectief zijn in het buiten houden van motten. Als je echt weinig ruimte hebt, krimpt een set vacuĆ¼mverzegelde zakken monsterstapels tot een kleine voetafdruk. Om erfstukken zoals trouwjurken te beschermen, wil je op zoek naar een archiefdoos. In dit geval wordt plastic niet aanbevolen, zelfs als het ondoorzichtig is, omdat het vocht kan vasthouden en het zijn eigen dampen afgeeft die tot verkleuring kunnen leiden.

Naast materiƫle overwegingen, zijn een paar functies universeel leuk om te hebben. Doorzichtige containers maken het gemakkelijk om te zien wat erin zit, maar misschien geeft u de voorkeur aan het uniforme uiterlijk van verborgen opslag. In dat geval helpen een klein kijkvenster of handige labels je om alles te sorteren zonder dat je echt alles hoeft te sorteren. En vergeet de handvatten niet! Of je containers nu van een plank naar beneden trekt of ze onder het bed vandaan sleept, stevige handvatten maken het gemakkelijk om ze vast te pakken en weg te gaan.

Van alledaagse benodigdheden tot oplossingen voor lange afstanden – plus de verrijdbare rekken en wasmappen om het project veel gemakkelijker te maken – deze kledingopslagcontainers zijn ronduit baanbrekend. Ga je gang, breng orde in de chaos.

Wil je meer weten over hoe jij het beste je kleding kunt opbergen? Neem dan contact met ons op!